сряда, 14 април 2010 г.

Списание ELLE и Ланчия стартират ограничена версия на моден Ypsilon

Италианската марка Ланчия  започна да продава модела Ypsilon ELLE на европейските пазари.

Ланчия Ypsilon ELLE, едно сътрудничество между Ланчия и модното списание за жени ELLE, е достъпна от интернет страницата на дружеството, започваща от € 10990 (за ограничен период от време). Тя беше представена за първи път на автомобилното изложение в Женева през март. Сътрудничеството следва това между Citroen и GQ, което доведе до модела наречен „върховният джентълменски автомобил”.

Въпреки това, за разлика от усилията на GQ, жените в европейските пазари на Ланчия може скоро да управляват 1.2 литра Ланчия Ypsilon ELLE. Моделът, който ще има ограничени бройки, предлага ABS спирачки, четири въздушни възглавници, както и CD/MP3 плеър.

Предлага се в два плътни черни и бели или розов металик цвята, колата е "вдъхновена от корица на списание ELLE и включва думите "Не мога да живея без него" на вратите и броните. Шестнадесет-инчовите алуминиеви джанти в два цвята (лъскав черен и хром) завършват визията. Отвътре дизайнерите използват ELLE-брандирана черно-бяла кожа, бели тръби и хромирани лайсни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар